ZONDAG OPENING WINKELCENTRUM BIESHOF

Vanaf zondag 6 september zal winkelcentrum BIESHOF als eerste winkelcentrum in de regio Drechtsteden zijn deuren openen op zondagen.

De winkeliersvereniging polste of er voldoende draagkracht zou zijn voor permanente zondag opening. Dat resulteert in de volgende winkels die vanaf zondag 6 september open zijn:
Albert Heijn, Blokker, Cigo, Slijterij Frans van den Hoogen, Hema, Kruidvat, Shoeby Fashion, Verhage, Zeeman. Vanaf oktober komt daar ook Klavertje 4 Bloemsierkunst bij en wellicht sluiten nog enkele winkeliers erbij aan.

Vanaf het tijdstip dat de zondagsopening is vrijgegeven, is Albert Heijn reeds elke zondag open. Er is nog steeds groeiend aantal klanten dat hier dankbaar gebruik van maakt. Een veelgehoorde doelgroep is b.v. de ouders waarvan de kinderen op zaterdag sporten, zij kunnen nu volop de aandacht aan hun sportende kinderen geven en de boodschappen doorschuiven naar de zondag. Een andere groep vind het winkelen op zondag gewoon prettiger, minder gehaast gemakkelijker parkeren en ook als er onverwacht visite komt is een geopend winkelcentrum zeer welkom.
e